Ahogy egy autófelvásárló látja az autókat...

Autóvásár

Autóvásár

Hogyan ne hirdesse használt autóját!

2022. január 20. - Autós Gyuri

Az erre szakosodott újságban feladott apróhirdetés már rég a múlt ködébe veszett, az autópiacok sem olyan forgalmasak napjainkban, használt autójukat az emberek jellemzően már elektronikus úton, apróhirdetés oldalakon vagy a Facebook Marketplace felületén próbálják eladni. Néha egészen elképesztő hirdetésekben.

A szűkszavú

„Eladó Suzuki Swift”

Rendben, de milyen évjárat, milyen futásteljesítménnyel? Benzin vagy dízel, netán hybrid? Hol található? Legalább a megyét érdemes megadni. Forgalmira és szervizre, esetleg ismert hibákra vonatkozó adatok nélkül szintén igen nehéz lesz az eladás folyamata. Nem mondjuk, hogy kisregényt kellene írni, de az alapvető információkat érdemes beleírni egy hirdetésbe, mert különben senki nem fog telefonálni/üzenetet küldeni.

Alfaja: az a hirdető, aki a hétszavas hirdetéséhez még képet sem csatol, vagy az teljesen szemcsés, elmosódott vagy sötét.

Apropó kisregény.

 A szószátyár

„Kategóriaváltás miatt eladóvá vált a család kedves és szeretett kisautója, amelyet sajnos a negyedik gyerek, a második kutya és a tengerimalac-ikrek érkezését követően kinőttünk, pedig milyen sok kellemes emlék fűz hozzá a számtalan együtt megtett kilométer és boldog perc után.”

Nem akarjuk ismerni a teljes családfát hat generációig visszamenőleg, a gyerekek szülésznőjének mindkét keresztnevét és az elmúlt évek nyaralásainak krónikáját egy hirdetés elolvasását követően, minket csak az autó érdekel.

Mikori évjárat, mennyit futott, honnan származik, volt-e vele probléma és ha igen, hogyan javították meg? Ezekkel és néhány képpel már tudunk mit kezdeni a hirdetéssel és fel tudjuk mérni az eladni kívánt autó előnyeit, hátrányait és meg tudjuk határozni reális értékét is.

A laza

„Napi használatból, pöcc-röff, jön-megy, dudál, közlekedik. Megkímélt. Ebbe csak bele kell ülni és hajtani, örökélet meg két nap.”

Volt valaha valaki, aki ilyen szövegek miatt kattintott egy hirdetésre? Szerintünk sem.

Van jobb megoldás

Eladná autóját? Ne essen ezekbe a hibákba! Sőt, tudunk jobbat: ne is bajlódjon a hirdetéssel, keressen meg inkább minket!

Adja el használt autóját otthona kényelméből! Töltse fel autója alapvető adatait, csatoljon hozzá néhány képet, munkatársaink pedig akár néhány órán belül megkeresik kedvező ajánlatunkkal. Amennyiben az elnyeri tetszését – márpedig el fogja – az ország egész területén, az Ön által megjelölt helyen személyesen is megvizsgáljuk az autót és az adás-vételi szerződés aláírását követően készpénzben kifizetjük a vételárat és el is hozzuk autóját.

Autóját ne hirdesse, inkább adja el!

 

A képet a Pixabayról töltöttük le.

A bejegyzés trackback címe:

https://autovasar.blog.hu/api/trackback/id/tr6116819094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása